Miałam zmienić miejsce blogowania, bo nie lubię w geoblogu tego, że nie można dodawać zdjęć pomiędzy pisanym tekstem, tylko trzeba je hurtowo umieszczać pod wpisem. Jednak nic ciekawego mi nie wpadło pod rękę, więc wygląda na to że zostanę tutaj.
Startujemy już 10.02 z Wrocławia do Eindhoven
* Wrocław - Eindhoven
76zł/2os + bagaż
tak, tak - 76zł za dwie osoby i jeden bagaż rejestrowany (wizz)
* Eindhoven - Bruksela
26eu/2os
bus Eurolines.nl - dużo tańszy niż pociąg, średnio cena pociągu na tej trasie to 30 euro/os, podobna można upolować promocję 20eu/os
* nocleg w Brukseli - planowany był nocleg na lotnisku, ale znalazła sie pasująca promocja -dzięki F4F :):
Hotel IBIS BRUSSELS AIRPORT 40,50/2os
Pokój standardowy z 1 podwójnym łóżkiem
Jest to funkcjonalny i wygodny pokój w hotelu ibis, idealny do pracy i odpoczynku, wyposażony w to, co najważniejsze: łóżko z kołdrą, duże biurko, Internet, telewizor z najlepszymi kanałami i przyjemną łazienkę z prysznicem lub wanną.
SZALONE CENY, pokoje hotelowe 50% taniej. Zarezerwuj teraz!
Zarezerwuj w terminie 17-25.11.2011r. i skorzystaj z 50% rabatu w hotelach objętych promocją. 17 i 18.11.2011r.: wyjątkowa możliwość wcześniejszej rezerwacji dla członków programu A|Club. Promocja dotyczy wyłącznie pobytów od 11.12.2011r. do 12.02.2012r.
* Bruksela - Bombaj - Berlin
dzięki F4F:
1992.74 pln/2os - TAK TAK za dwie, i w dwie strony
Berlin - Wrocław
Groupon: 59 zł zamiast 320 zł: przejazd z Wrocławia do Berlina i z powrotem
my skorzystamy tylko w jedną stronę, ale i tak taniocha :)
PODSUMOWANIE
Wrocław - Eindhoven - Bruksela+nocleg - Bombaj - Berlin - Wrocław
1241zł/os
dojdzie jeszcze kilka złotych za Eindhoven lotnisko - centrum i Bruksela centrum - hotel
przeliczam 1euro=4,44pln